House Stella, Kalamitsi – HALKIDIKI


Situată în fermecătoarea localitate Kalamitsi, într-una dintre cele mai frumoase zone și în vârful peninsulei verde Halkidiki, pe brațul Sithonia, House Stella se află poziționată la doar 50 de metri de frumoasa plajă cu nisipul său auriu și apa albastră strălucitoare. În apropiere, puteți găsi un supermarket, taverne și restaurante tradiționale precum și multe baruri pe plajă, locuri perfecte pentru a te relaxa și petrece vacanța într-un mod plăcut. Oraşul Neos Marmaras se află la o distanță de 35 km.

Facilități și dotări
House Stella oferă 8 camere duble, 8 camere triple și 4 apartamente de familie, astfel încât să poată găzdui cu ușurință un cuplu, o familie sau chiar un grup de prieteni.
Toate studiourile sunt dotate cu televizor, aer condiționat și balcon mobilat cu vedere la grădină și la munte. De asemenea, camerele au chicinetă complet utilată, frigider și plită de gătit.
Băile private oferă articole de toaletă esențiale și sunt dotate cu duș.
Întreaga locație oferă internet wireless gratuit.
Bucătăria este complet utilată.
Frigider.
Televiziune prin satelit.
Aer conditionat.
Apa calda (24h/zi).
Internet Wi-fi.
Verandă mare.

House Stella Studios & Apartments are și o grădină și terasă la soare și pune la dispoziția turiștilor o zonă de grătar precum și o parcare privată gratuită.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/39%C2% … 4d23.99131
Kalamitsi

Facebook: https://www.facebook.com/House.Stella.K … Halkidiki/
Website: http://www.housestella.gr
E-mail: info@housestella.gr
Tel.: +30 2375041787, +30 6944148463
VIBER, WhatsApp: +30 6979909707