Casa Natura – AMMOULIANI


Casa Natura este amplasată chiar lângă mare, pe plaja pitorească Kalopigado din insula Ammouliani.

Este compusă din două dormitoare, unul cu pat dublu și celălalt cu două paturi de o persoană, un living foarte mare în care pot dormi confortabil 2 persoane, două băi și o bucătărie complet utilată. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, inclusiv camera de zi.
Facilitățile necesare, cum ar fi mașină de spălat, fier de călcat și masă de călcat sunt, de asemenea, oferite. Vila este înconjurată de o grădină foarte mare unde vă puteți bucura de facilități precum zona exterioară de grătar și de luat masa. Există și un duș în aer liber. Vila oferă acces direct la plaja și clienților punându-li-se la dispoziție și șezlonguri si umbrele. Grădina noastră privată este formată din măslini, cactuși mari și palmieri și există o mulțime de spațiu liber astfel încât copiii să se joace și să alerge în siguranță. În proprietate există, de asemenea,  și o parcare care este gratuită.

Plaja din fața vilei este cu nisip fin, apă mării este cristalină și foarte curată, ceea ce face ca acest loc să fie ideal pentru familiile cu copii. Un mic bar se află în imediata vecinătate a plajei și oferă cafea, băuturi și gustări.
Distanța până la orașul Ammouliani și port este de 1,5 km. Chiar deasupra vilei există o potecă pietonală care duce la plaja Alikes, cea mai faimoasă plajă a insulei.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d23.91183
Ammouliani
Facebook: https://www.facebook.com/CasaNaturaAmmouliani
E-mail: casanatura_ammouliani@outlook.com.gr
Tel.: +306944704836 (Viber/WhatsApp)