Greco Levante, Athani – LEFKADA

Cu priveliștea sa superbă la Marea Ionică, taverna/restaurant îți taie răsuflarea încă de la început. Este locul preferat de turiști in drumul lor spre sau la întoarcerea dinspre atracția principală a insulei Lefkada , Plaja Egremni!

Puteți comanda caracatiță, miel și salate gustoase. Nu plecați fără să incercați un iaurt bun și o baklava perfect agtita. Acest loc este renumit pentru vinul delicios al casei sau berea b.ună sau vă puteți delecta cu o cafea grozavă.

În acest loc puteți gusta din adevărata bucătărie grecească , preparatele având la bază produsele din grădina proprie Grecolevante Farm. De asemenea, vă puteți aproviziona diret de la chioșcul lor cu produse locale pentru a avea cu dvs. aromele unice din Lefkada!

Serviciile prietenoase și gusturile excepționale combinate cu priveliștea de neuitat fac din aceasta locație un loc unde vă puteți bucura cu adevărat de mâncare.

Greco Levante ușurează viața vizitatorilor săi punând la dispoziția acestora o parcare mare precum și un spațiu în care copiii se pot juca în perfectă siguranță.

Vă așteptăm cu drag la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Greco … 20.5661072
Athani, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/Greco-Levante-350395821820032
Tel: +30 2645 033500