House Stamatis, Sarti – HALKIDIKI


Situată în Sarti, în regiunea Macedonia, la mai puțin de 200 de metri de plaja din Sarti, House Stamatis oferă cazare constând în studiouri care pot găzdui până la 3-4 persoane.

Plajele din Sarti sunt cu adevărat incomparabile. Sunt unele dintre cele mai bune din Grecia și nu numai, chiar unele dintre cele mai bune din lume. Cu nisipul fin și alb, cu apele lor cristaline, orice plajă din Sarti se poate constitui într-o o experiență magică.

Toate studiourile sunt dotate cu televizor, aer condiţionat şi balcon mobilat cu vedere la grădină. De asemenea, camerele au chicinetă complet utilată, frigider şi plită de gătit,
Băile private oferă articole de toaletă esențiale şi sunt dotate cu duş.
Întreaga locație oferă internet wireless gratuit.

Facilități și dotări:
Bucătărie complet utilată
Frigider
Televiziune prin satelit
Aer condiționat
Apa calda (24h/zi)
Internet WiFi
Balcon sau Terasă
Facilități pentru grătar
Grădină
Parcare.

Plaja rămâne cel mai bun loc de joacă și bucurie pentru copii. Practic, toți au șansa de a găsi, după plac, locuri minunate pentru înot sau sporturi nautice. Sarti are una dintre cele mai lungi plaje din Sithonia, aproximativ 3 km. Pe unele porțiuni sunt șezlonguri și umbrele dar, plaja fiind suficient de largă, poți găsi un loc liniștit, doar pentru tine. Muntele Athos, pe care îl ai in fața ochilor, dincolo de mare, domină orizontul prin măreția unei prea frumoase priveliști. Accesul facil la această plajă este apreciat de familii. Sarti oferă totodată o extrem de plăcută briză marină, mult apreciată mai ales în lunile iulie și august, când este foarte cald.

Vă așteptăm!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/House … 23.9781412
Sarti, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/house.stamatis
Email: house.stamatis@gmail.com
Tel: +30 2375094509, +30 6975361418, +30 6977926968