Ilion Spa Hotel, Edipsos – EVIA

Ilion Spa este un hotel recent renovat, situat în centrul stațiunii Loutra Edipsos, din insula Evia, cu o experiență îndelungată în furnizarea de servicii de ospitalitate și de Spa.
Cel mai cochet hotel de pe insulă, deținut, atenție, de proprietari români se află la doar 300 m de plaja Edipsos, aproximativ 3-4 minute de mers pe jos.
Confortul la superlativ, curățenia exemplară și designul modern al camerelor sunt doar trei dintre caracteristicile pentru care oaspeții revin cu drag la Ilion Spa Hotel.
Fie că plănuiți un sejur scurt sau un întreg concediu, proprietarul acestei unități hoteliere, împreună cu întreg personalul, vin în întâmpinarea dorințelor turiștilor pentru a le asigura o vacanță de neuitat!

Unicitatea acestei locații din insula Evia este dată de faptul că accesul în hotel și în camere se face cu ajutorul unor încuietori de tip yale inteligente. La momentul cazării, oaspeții vor primi un cod de acces în hotel și în cameră. Ilion Spa Hotel oferă 20 de camere cu un stil unic, fiecare cu un decor elegant și baie cu marmură, în total pentru un număr de 44 de persoane. Fiecare cameră este izolată fonic, deține un balcon privat și este echipată cu frigider. În plus, hotelul dispune de o parcare privată gratuită.

Tipuri de camere:
Camerele single, sunt excelente pentru cazările individuale, fiind dotate cu paturi spațioase, pentru o persoană, cu saltele confortabile pentru un somn odihnitor, într-o ambianta plăcută. Acestea sunt echipate cu instalație centralizată de aer condiționat, televizor LCD, internet wireless, telefon, frigider și balcon.
Camerele duble au paturi duble matrimoniale sau câte două paturi de o persoană, fiind de preferat pentru cazările de cupluri sau pentru doi oaspeți ce doresc să doarmă în aceeași cameră, în paturi diferite. Camerele sunt utilate cu instalație centralizată de aer condiționat, televizor LCD, internet wireless, frigider, telefon și balcon.
De asemenea, gama camerelor din hotelul nostru este întregită și de existența camerelor triple.

În sala de mese elegantă a hotelului este asigurat zilnic un mic dejun continental tip bufet. Pentru prânz sau cină precum și pentru băuturi, oaspeții vor găsi o mare varietate de locuri în centrul orașului Edipsos. Desigur că serviciile de masa sunt asigurate și de cele două terase în aer liber ale hotelului, din care o terasă este acoperită.

Centrul Spa te invită să descoperi în cadrul Hotelului Ilion*** locul perfect pentru proceduri de relaxare și welfare care să-ți răsfețe simțurile și să te reconforteze. Ilion Spa îți pune la dispoziție tratamente cu apă termală și masaj, special concepute să-ți îmbunătățească starea de sănătate și să-ți redea echilibrul dintre trup și suflet de care ai nevoie. Aici vei găsi alchimia perfectă între starea de bine, frumusețe, autenticitate și rafinament.
Sunt oferite o gamă largă de servicii SPA la prețuri accesibile, precum :
1. baie cu apă cu sulf;
2. baie cu apă cu litiu;
3. hidromasaj;
4. masaj cu pietre vulcanice.

Vă așteptam cu drag!

Localizare:
Loutra Edipsos, Evia
Facebook: https://www.facebook.com/hotelspailion
Website: https://www.ilionhotelspa.com/
Email: office@ilionhotelspa.com
Tel: +40 744 632 536