Katopodis Family, Dragano – LEFKADA

Satul tradițional Dragano este locul unde găsim afacerea de familie Katopodis Family. Acesta este situat la 2 km nord de satul Athani (32 km sud-vest de capitala Lefkas). Păstrează spiritul insulei Lefkada și reprezintă o combinație între natura neatinsă și atracțiile istorice.

Afacerea familiei este bazată în primul rând pe combinația între dragostea pentru miere și cea pentru natură. Astfel, cu pasiune și, desigur, acordând prioritate calității înalte a materiilor prime, din stupii familiei a rezultat gustul autentic al produselor obținute. Acestea sunt miere de pin, miere ce cimbru, miere de portocale, dulcețuri și multe alte produse naturale și bio, organice.

Aici găsiți o gamă variată de produse tradiționale: miere naturală, ulei de măsline în diverse sortimente și îmbuteliat la diferite capacitați, măsline, săpunuri, dulceață de lămâie precum si alte sortimente, lichior de trandafiri, produse locale ECO – toate la prețuri deosebit de atractive.

Vă așteptăm să degustați și cumpărați produsele noastre în Dragano, locație perfectă pentru a vizita cele mai frumoase plaje din Lefkada: Gialos la 3 km, Egremni la 7 km, Porto Katsiki la 12 km sud, Kathisma la 20 km nord de sat. Atractiile satului sunt tesatura veche de maslini, fantani din perioada venetiana si turceasca si de asemenea o biserica din sat Ipapanti.

Locație: https://www.google.com/maps/place/Katop … 20.5748096
Dragano, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/katopodisfamily
Instagram: https://www.instagram.com/katopodis_family/
Email: katopodisfamily.meli@gmail.com
Tel./ WhatsApp: +30 697 414 5535