Kondilw Rooms, Kalamitsi – LEFKADA

Situate în fermecătorul sat Kalamitsi, Lefkada-Grecia, Kondilw Rooms oferă camere în regim self-catering, confortabile, ideale pentru a petrece o vacanță de neuitat. Datorită locației sale convenabile, oaspeții pot accesa cu ușurință atracțiile populare, cum ar fi Mănăstirea Faneromenis și Alikes, care se află la mică distanță.

Kondilw Rooms are o grădină frumoasă, creând o atmosferă senină și liniștită pentru oaspeți. Proprietatea oferă o varietate de camere, inclusiv camere de familie, asigurându-se că nevoile fiecărui călător sunt îndeplinite.

Cazarea este asigurată în:
– 1 apartament pentru 5 persoane
– 1 apartament pentru 4 persoane
– 2 camere triple
– 5 camere duble.
Fiecare cameră este dotată cu un balcon, oferind vederi uimitoare ale împrejurimilor.

Oaspeții de la Kondilw Rooms se pot bucura, de asemenea, de facilități precum WiFi gratuit și aer condiționat. Camerele sunt decorate cu gust și au baie privată cu duș. Unele camere au chiar și o terasă, perfectă pentru a vă relaxa și a admira soarele grecesc.

Pentru cei interesați să exploreze zonele înconjurătoare, portul Vasiliki și Piața Sikelianou se află la mică distanță de pensiune. În plus, cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Aktion, este la aproximativ 40 km, oferind confort călătorilor.

Pensiunea oferă parcare privată gratuită pentru cei care aleg să conducă.

În special, cuplurile au lăudat locația fantastică a camerelor Kondilw, oferindu-i un rating ridicat pentru o evadare romantică. Fie că doriți să vă relaxați în satul liniștit Kalamitsi sau să explorați atracțiile din apropiere, Kondilw Rooms oferă un sejur confortabil și convenabil pentru călătorii care vizitează Grecia.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Kondilw+Rooms/@38.7558646,20.600644
Kalamitsi, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/annakormanu
Website: https://alongthedustyroad.com/kondilw-greece
E-mail: anna_97@windowslive.com
Tel./WhatsApp/Viber: +30 695 568 1789