Landro House, Kissamos – CRETA

Prezenta locație pune la dispoziția turiștilor o casă excelent localizată în partea de vest a fermecătoarei Creta, în satul Drapanias, la doar 10 minute de mers pe jos până la frumoasa plajă din sat. Plaja este cu nisip fin și intrare lină în mare, fiind perfectă pentru famillile cu copii mici. Se ajunge la aceasta parcurgând un drum liniștit, printre livezi umbroase de măslin.

Drapanias se află la 3 km de micul orășel Kissamos și la 30 de minute de orașul Chania. Casa este situată la 200 metri de centrul satului unde se afla tavernă, cafenea, brutărie și minimarket.

Locuința este amplasată intr-o zonă ideală, de unde cu ușurintă puteți vizita faimoasele plaje Phalasarna (15 km), Elafonissi (40 km), incredibila Laguna Balos (16 km) și alte alte atracții ale insulei. Cel mai apropiat aeroport este în orașul Chania.

Frumoasa locație Landro House este o clădire nou renovată, de 60 m pătrați pusă în funcțiune în anul 2021 și poate găzdui până la 4 persoane.
În bucătăria – sufragerie există o canapea extensibilă care se face pat dublu și are o mică toaletă. Separat, este un dormitor cu pat dublu și toaletă mare.

Casa este modern dotată cu facilități care asigură oaspeților un sejur relaxant, punând la dispoziție:
– Wi- FI,
– Smart Tv – Netflix,
– bucătărie dotată complet: frigider, aragaz, mașină de spălat vase, microunde, filtru cafea, mașină de cafea Nespresso,etc.
– aer condiționat,
– paturi confortabile, perne suplimentare, lenjerie de pat,
– mașina de spălat rufe,
– pături,
– prosoape, fier de călcat,uscător de păr,
– apa caldă 24 h din 24
– curte mobilată,
– grătar,
– garaj pentru mașină cu poartă acționată electric.

Paula așteaptă sa vă întâmpine cu drag și vă stă la dispoziție cu tot ce est5e necesar pentru avea o vacanță de neuitat și a vă ajuta să cunoașteți frumusețea și originalitatea poporului cretan!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/Drapan … 23.7040299
Drapanias, Creta
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011764383406
Tel: +30 6987583418