Limanaki Taverna, Vlicho – LEFKADA


Situată în frumosul golf Vlicho, în insula Lefkada, la șoseaua principală și la doar 3 km de Nidri spre Vassiliki, lângă mare, Limanaki este o tavernă deschisă din anul 2002, fiind o afacere de familie de pescari, cu tradiția transmisă din generație în generație. Proprietarul Takis este și un pescar local din golful Vlicho. Acesta gătește, în bucătăria proprie, peștele proaspăt și mâncărurile tradiționale în fiecare zi folosind rețete tradiționale, ingrediente proaspete și își pune toată pasiunea pentru a pregăti preparate cu gusturi unice din fructe de mare! Ioanna (soția sa) are grijă de oaspeți deoarece ea se ocupă de aducerea bucatelor și purtând întotdeauna un zâmbet pe chip, chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.
Puteți alege locul preferat de luat masa, în interior sau pe terasa exterioară situată la malul mării pentru a vă bucura de un prânz sau cină de neuitat!

Aflată pe malul golfului Vlicho (cunoscut pentru cei ce navighează ca Tranquility Bay) terasa tavernei oferă un peisaj deosebit, liniște și briza sărată a mării. Răcoarea serii, briza mării, calitatea bucatelor și ospitalitatea gazdelor vor lăsa o adânca impresie celor ce se vor încumeta să se oprească pentru o cină într-una din serile sejurului în Lefkada.

Facilități pentru iahturi
Limanaki oferă oaspeților care ajung în Lefkada pe calea apelor acostare gratuită la debarcaderul privat, cu apa și electricitate incluse. Doar sunați pentru a face o rezervare.

Vă așteptăm cu drag la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Liman … 20.6984615
Vlicho, Lefakada
Facebook: https://www.facebook.com/Limanaki.fish.tavern
Tel: 0030/6994512268 , WhatsApp: 0030/6994512268