Taverna Symposio, Nidri – LEFKADA


O găsim situată pe coasta estică a insulei Lefkada, în Nidri, una din cel mai animate stațiuni turistice din insulă, recunoscută pentru numarul mare de taverne, precum si pentru port, locul de unde se pleacă în croaziere.

Deschisă inca din anul 2001, Taverna Symposio are o terasă generoasă, cu multe mese afară, cu scaune cu spătare pe care stă scris, pe fiecare în parte, câte un nume grecesc, și unde muzica se aude în surdină. Aici veți regăsi atmosfera tipic grecească alături de drapelele multor ţări printre care şi cel al României.

Meniul, disponibil și in limba română, are la bază mâncăruri specifice bucătăriei greceşti precum: caracatită la gratar, inele de kalamar şi gavros la grătar, moussaka, gyros de porc sau de pui, fripturi de vita si porc, tzatziki precum si, la loc de cinste horiatiki, salata greceasca tradițională acompaniate cu retsina sau bere grecească.

Pe langă specialitățile tradițional grecesti, Restaurantul Symposio gătește paste şi pizza într-o gamă diversă.

Taverna Symposio dispune de internet Wi-fi gratuit și o privelişte superbă asupra portului din Nidri, de unde puteți urmări spectacolul vaselor care sosesc sau pleacă dinspre sau spre celelalte insule din Marea Ionica.

Symposio Nydri este bine cunoscută pentru serviciile sale excelente și personalul prietenos, care este întotdeauna gata să vă ajute.

Vacanța in Grecia trebuie să cuprindă și o seară la Taverna Symposio, care vă garantează o petrecere memorabilă, cu multă distracție și voie bună alături de prieteni, o seară în care să petreceți in stil tradiţional grecesc. Veți dansa alaturi de dansatori îmbrăcaţi în costume traditionale şi care prezintă dansuri folclorice din aceasta zonă a Greciei.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Sympo … d20.709659
Nidri, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/symposio.nydri
E-mail: symbosium@windowslive.com
Tel.: +30 2645 092175 (Whatsapp)