Molino Villa, Nikiti – HALKIDIKI

Locația se află în renumita destinație Sithonia, Halkidiki, la câteva minute de centrul vechi al orașului Nikiti, la 100 de metri de mare și oferă vacanțe de neuitat la țărmul Mării Egee.

Molino Villa combină izolarea și intimitatea cu un acces rapid și ușor la supermarketuri, Centrul de Sănătate, farmacii, bănci precum și restaurante, taverne, baruri și cafenele în doar 5 minute.

Maisonettele au fost proiectate de experți profesioniști în nuanțe de alb, gri și albastru deschis, oferind un sentiment de lux și confort spațiului.

Locația este compusă din 5 maisonette luxoase, complet echipate, gata să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră.

Fiecare maisonette este formată din două dormitoare, un hol, o baie, o terasă spațioasă și un balcon frumos cu vedere la grădina fantastică. Bucătăria este dotată cu frigider, cuptor, ceainic, aparat de cafea și toate ustensilele de bucătărie necesare, permițându-vă să vă pregătiți singuri mesele.

Grădina luxuriantă cu o suprafață de 3 acri este un atu unic pentru Vila Molino. Elegantă, ingrijită, plină de palmieri, rodii cât și dafini, oferă oaspeților posibilitatea de a se bucura de zilele frumoase bronzându-se sau jucându-se. Seara, este locul ideal pentru relaxare în compania unei cărți sau cu prietenii, sub iluminatul discret.

Grătarul și pergola mare creează un spațiu unic pentru o masă cu familia sau prietenii sau conversații lungi la cafea.

Unitatea de duș exterioară oferă comoditate, deoarece puteți face un duș rapid după înot. Nu în ultimul rând este locul de joacă care oferă momente lipsite de griji, pline de bucurie, micilor oaspeți.

Molino Villa o vilă fascinantă într-unul dintre cele mai pitorești locuri din Halkidiki vă așteaptă!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Molin … 23.6620047
Nikiti, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/Molinovilla
Website: https://www.molinovilla.gr/
Instagram: http://www.instagram.com/molinovilla/
E-mail: info@molinovilla.gr
Tel. / WhatsApp/ Viber : +30 694 433 8730