Nontas Home, Kalamitsi – LEFKADA


Complexul „Nontas Home” este situat în frumosul și pitoresc sat Kalamitsi din Lefkada, una dintre cele mai vechi așezări de pe insulă, care este construită pe versantul dealului Rachi. Satul a fost construit într-un punct din zona specifică, astfel încât să nu fie vizibil din mare și să nu devină ușor ținta raidurilor piraților, dar în același timp locuitorii au vedere la mare. Kalamitsi este situat pe partea de vest a insulei Lefkada, la aproape 23 km sud-est de orașul Lefkada, la doar 7 km sud de Agios Nikitas și la aproximativ 20 km de satul Vasiliki. O plimbare pe frumoasele alei tradiționale ale satului vă va umple de amintiri din deceniile trecute și de imagini din trecutul celebru al satului, care are multe case tradiționale și două biserici: Sf. Spiridon, o bisericuță în mijlocul străzii și biserica principală. Din punctul cel mai înalt al dealului, unde se află apeductul satului, priveliștea spre plaja încântătoare, Kathisma este încântătoare.

În piaţa centrală a satului, pe 15 august, este organizat un festival tradiţional, care adună sute de oameni în fiecare an. Una dintre atracțiile cunoscute ale satului sunt morile de vânt: unele dintre cele 13 mori de vânt rămân în stare bună, amintind de trecutul agricol al zonei în producția de cereale și oferă în același timp priveliști frumoase cu pitorescul lor vizitatorului.

Complexul de apartamente mobilate „Nontas Home” este o afacere de familie și este format din 15 camere confortabile, bine organizate și complet renovate (camere duble și triple), care vă oferă tot confortul pentru a vă face vacanța de neuitat. Fiecare cameră este proiectată dupa standardele arhitecturii locale, cu decoratiuni bazate pe istoria si traditia Lefkadei, dar adaptată la cerințele moderne si dotările necesare unnei de vacanțe deosebite. De aceea, în fiecare cameră vei putea simți căldura ospitalității locale și vei fi cazat într-o atmosferă complet relaxantă.

Toate camerele sunt diferite și unice. Pentru că pentru noi toți vizitatorii noștri sunt oaspeți, conform sensului grecesc antic al termenului – și nu clienți ai unităților de cazare turistică. Fiecare cameră oferă o experiență de cazare diferită, deoarece ospitalitatea este ceva special pentru noi: o combinație de atmosferă de familie, tradiție și cultura greacă antică.
În spatele designului fiecărei camere se află o serie de elemente și detalii care fac decorarea acesteia să fie deosebită. Dar in acelasi timp dispune de toate facilitatile si serviciile pentru un sejur confortabil si relaxant intrucat este dotata cu aer conditionat, TV, TV prin satelit, telefon, seif, frigider, ceainic, filtru de cafea, uscator de par, masa de calcat, masa de calcat. , acces gratuit la internet (acces internet) ), papuci și alte facilități, în funcție de tipul camerei.

Pentru acele camere care nu au bucătărie interioară, există 2 bucătării comune, renovate, cu vedere la apus, care servesc oaspeții noștri 24 de ore pe zi.

Dotări și facilități:

Preluare de la aeroport
Wifi
Balcon privat
Aer condiționat
TV cu ecran lat
Masaj & Spa
Cafetiera
Uscător de păr
Mic dejun
toaleta
Smartphone gratuit
Vedere la mare
Grădină
Parcare
Recepţie

Camerele oferă vederi panoramice la apele albastre ale Mării Ionice, pe care le veți putea admira stând pe balconul sau terasa dumneavoastră, și priveliști uluitoare ale versanților verzi ai zonei pentru momente neprețuite de liniște și liniște 24 de ore pe zi. Vă puteți relaxa savurând cafeaua dimineața și după-amiaza sau o băutură răcoritoare seara sau pur și simplu să vă bucurați de spectacolul unic al apusului.

„Nontas Home” se află într-un punct cheie din Kalamitsi , lângă drumul care duce la cele mai faimoase plaje din Lefkada, precum Porto Katsiki, Egremni și Vasiliki, pentru a-si primi oaspeții și pentru a le oferi acestora vacanțe de neuitat într-un cadru relaxat și prietenos!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Nonta … 20.6023751
Kalamitsi, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/LefkadaNontasHome
Website: https://nontashome.gr/
Email: info@nontashome.gr
Tel: (+30) 26450 99197, (+30) 26450 99451