Sunrise Villas – AMMOULIANI

Cele 4 vile noi, „Sunrise Villas” aflate in zona Trygona, vă întâpină cu o priveliște uimitoare spre mare și cu cel mai perfect apus de soare de pe insulă.

Ne aflăm pe frumoasa insulă Ammouliani din Halkidiki, la doar 500 de metri de așezare și port, la 500 de metri de plaja cu banane și la 400 de metri de coasta Elia.

Construite pe dealul verde, vilele îmbrățișează marea albastră și liniștea perfectă. această combinație făcându-le ideale pentru a petrece vacanța ta cea mai liniștită și plăcută., „Sunrise Villas” fiind destinația ideală pentru familiile și cuplurile care preferă intimitatea într-o atmosferă de armonie, pace și calm.

Fiecare vilă este autonomă, cu parcare privată. Acestea dispun de un dormitor cu pat King Size, o bucătărie complet utilată, un living cu o canapea care devine pat si au acces direct la grădina si terasa cu vedere nestingherită la mare. Sunt dotate cu aer condiționat în toate zonele și TV plat în dormitor și living.

Vilele noastre sunt concepute pentru un confort complet pentru a oferi o atmosferă relaxantă și liniște.

Sunt complet echipate și includ: dormitor, baie, bucătărie cu toate facilitățile necesare, living, terasă mare cu grădină și vedere magnifică asupra golfului Sigitikos și a insulei Ammouliani.

Facilități de cazare:

Vedere panoramică la mare
WiFi gratuit
Aparat de cafea espresso
Aer condiționat
500m. de Banana Beach
Parcare privată
Prajitor de paine
Frigider
400m de plaja Elia
500m. din port
Verandă mare cu grădină
Uscător de păr
Produse de îngrijire a pielii pe bază de măsline

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Sunrise+Villas/@40.3373003,23.9118491,15z/data
Facebook: Sunrise Villas Ammouliani
Website: sunrisevillas-ammouliani.com
Instagram: sunrise_hotel_ammouliani
Email: sunrisevillasammouliani@gmail.com
Tel: +30 6945710510