Sunrise Hotel – AMMOULIANI


Situat pe plaja din insula Ammouliani, hotelul este construit pe un deal și oferă vedere panoramică spre Golful Muntelui Athos și spre minunata sa grădină.

În Ammouliani, în zona hotelului, la numai 5 minute de mers sunt brutării, taverne și baruri. Hotelul Sunrise este la doar 300 de metri de portul care leagă insula de portul Tripiti din Halkidiki. Locaţia în care se află hotelul nostru este ideală pentru croaziere zilnice în jurul Muntelui Athos.

Locația este compusă din două unități cu o capacitate totală de 46 de camere.
Camerele de la Sunrise Hotel sunt funcționale și oferă toate facilitățile necesare chiar și celor mai exigenți clienți. Cu vedere la mare și la grădini, camerele sunt decorate pentru a oferi o atmosferă caldă și relaxantă și pentru a vă face șederea plăcută.

Facilitățile camerelor:
Aer condiționat, frigider, televizor, telefon, radio precum și frigider. Fiecare cameră are baie cu cadă sau duș și uscător de păr.

Facilitățile hotelului:
La recepția hotelului Sunrise veți obține toate informațiile de care aveți nevoie despre zonă și transport. Pentru un început minunat al zilei, hotelul oferă un mic dejun bogat, în timp ce în timpul zilei și seara, snack barul este disponibil pentru a vă bucura de cafeaua sau băutura dumneavoastră în grădinile sale frumoase sau în salonul acestuia cu posibilitatea de a privi emisiile mai multor canale de televiziune prin satelit și locale.

Hotelul are acces imediat la plajă, are un bancomat și asigură, bineînțeles, și parcare pentru turiștii care ajung cu mașina.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Hotel … 23.9225257
Ammouliani
Facebook: https://www.facebook.com/sunrise.ammouliani
Website: sunrise-ammouliani.gr
E-mail: info@sunrise-ammouliani.gr
Tel:(+30) 23770 51 173;273;174 Mob: (+30) 6979 986 192 ; (+30) 6974 028 214