Olive Green Villa Elia, Lefkas – LEFKADA

Villa Luxury Elia este situată la doar 800 m de uimitoarea plajă Ag.Giannis (Ag. Ioannis), la 1 km de orașul Lefkas (Lefkada) și reprezintă alegerea ideală de cazare în vacanță pentru cupluri!

În ceea ce privește conceptul arhitectural, ideea principală a fost de a unifica zonele interioare și exterioare, creând spații deschise prietenoase care să ofere vizitatorilor un sentiment de libertate, în natură. Lucrând la această idee piatra, lemnul, oțelul și sticla sunt materialele selectate atât in spațiile exterioare cât și în cele interioare, incepând de la amenajarea peisajului și a fațadelor casei, ajungând până la mobilierul la comandă și câteva detalii arhitecturale.

Vila noastră este o construcție decomandată nou-nouță, cu două etaje, de aproximativ 105,00 mp, situată într-o livadă de măslini din Lefkada, la marginea orașului, la doar 800 de metri de plaja Agios Ioannis.

Casa este formată dintr-o zonă spațioasă de living-sufragerie combinată cu o bucătărie complet utilată, o baie comună, două dormitoare principale cu băi private (unul la parter și altul la primul etaj), o mansardă cu vedere la living și o scară, care separă funcțional dormitoarele, ca zone mai „private”, de restul clădirii.

În spațiul exterior, două zone de relaxare proiectate pe diferite niveluri sunt combinate cu o piscină de formă dreptunghiulară care se află chiar în fața sufrageriei. Materialele naturale și flora locală organizate în diferite „zone” la sol, înconjoară casa păstrând principalele caracteristici ale peisajului.

Lista de facilități
2 dormitoare (6 persoane)
2 bai
Aer conditionat
grătar
Lemn de foc
Grădină
Uscător de păr
Internet
Prietenos pentru copii
Cuptor cu microunde
Plasă contra țânțarilor
Parcare
Piscină privată
Seif
televizor
Cafetiera
Maşină de spălat vase
DVD player
Mașină de spălat
Încălzire centrală
Masaj La cerere

Localizare: https://www.google.com/maps/place/olive+green+villas/@38.8322473,20.6844036…
Lefkas, LEFKADA
Facebook: Olive Green Villas Lefkada
Website: olivegreenvillas.com
Email: contact@olivegreenvillas.com
Tel: +30 693 734 8600