Porto Vromi Maries Cruises&Fun, Porto Vromi – ZAKYNTHOS

Porto Vromi Maries Cruises&Fun organizează renumitele excursii cu barca la plaja Shipwreck- Navagio din Zakynthos. În afară de plaja Navagio, turul include o vizită la cele mai frumoase pesteri albastre din Zakynthos, plaja Sfogio, White Beach, Porto Steniti, Stânca lui Poseidon și multe alte locuri uimitoare.
Excursiile pe mare pot fi anulate datorită condițiilor meteo nefavorabile.

Perioada: mai până în octombrie (zilnic)
Noiembrie până în aprilie (la cerere, tel. +30 6973247390 | +30 6970499758)
Durata: 3 ore
Orar: 8:00 – 19:00, la fiecare 40 de minute.
La cerere, se asigură transportul către și de la hotel.
Zona de parcare gratuită disponibilă.

Porto Vromi Maries Cruises&Fun asigură și excursii private, inchirieri ambarcațiuni, inchirieri ambarcațiuni cu skipper, excursii organizate pentru grupuri, cu plecare din Porto Vromi, Maries.

Pntru a inchiria o barcă cu motor nu este necesar permisul de conducere. Toate ambarcațiunile puse la dispoziție sunt noi, rapide și conforme cu toate reglementările de siguranță.
– Toate bărcile au cort, scară, perne, veste de salvare, geantă impermeabilă, husă impermeabilă pentru telefon și toate echipamentele necesare.
– Radiator cu gheață disponibilă,
– Sistem de sunet profesional,
– Toate ambarcațiunile au asigurare împotriva terților
– O hartă detaliată cu sfaturi speciale pentru a vizita cele mai bune locuri ascunse
– GPS pe barcă, astfel încât să poată fi localizat în orice moment
– Costul depinde de durata de închiriere, iar benzina este inclusă în preț.
Bărcile trebuie returnate exact în aceeași stare în care au fost date. Orice daune cauzate de utilizarea greșită a chiriașului, trebuie să fie integral acoperită de chiriaș.
Clienții trebuie să prezinte un act de identitate (ID, pașaport, permis de conducere pentru a încheia contractul de închiriere a bărcii.
La cerere, vă putem aranja transportul către și de la hotel.

Vacanțele de vară sunt un moment de relaxare și de bucurie pentru toată lumea, sau poate motivul de a sărbători ceva sau de a fi punctul de plecare al unui eveniment special din viață.

Vă recomandăm o excursie privată cu ambarcațiunile Porto Vromi Maries Cruises&Fun pentru a vă sărbători ziua de naștere sau orice alt eveniment din viața dumneavoastră împreună cu prietenii și familia. Este, de asemenea, o idee grozavă pentru o surpriză pentru cineva iubit sau chiar o cerere specială în căsătorie!

Bucurați-vă de cea mai frumoasă priveliște a apusului de soare de pe barcă în timp ce vizitați plaja Shipwreck, minunatele plaje ascunse și cele mai frumoase peșteri albastre ale insulei!

Bărcile companiei sunt pe deplin conforme cu toate reglementările de siguranță necesare și sunt echipate cu toate echipamentele de siguranță necesare. Căpitanul și echipajul fiecăreia dintre ambarcațiuni sunt experimentați, instruiți și pot răspunde imediat oricărei nevoi.
La începutul fiecărui sezon estival, toate ambarcațiunile trebuie să treacă toate verificările efectuate de inspectorii autorității portuare și de inginerii contractați trimiși de autoritățile portuare.
Când controalele sunt finalizate, Garda de Coastă emite pentru fiecare navă Protocolul de inspecție generală. Proprietarii pe tot parcursul anului sunt responsabili pentru întreținerea navei.

Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat alături de Porto Vromi Maries Cruises&Fun!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Poseidon+Tours/@37.8222574,20.6315568,17z/
Facebook: Porto Vromi Maries Cruises&Fun
Website: https://shipwreck-zakynthos.com/
Instagram: https://www.instagram.com/poseidon_tours/
Email: info@shipwreck-zakynthos.com
Tel/WhatsApp: +30 69704 99758